Prosjekter

Oris julekalender

Julekalendere for Pensjonistforbundet og Oris Dental

Stadig flere bedrifter har julekalendere der de lodder ut premier for å skape engasjement, spre julestemning og få nye følgere. Og tallene viser at det funker, enten du er ute etter å belønne kundene dine eller bygge merkevare.

Se prosjektet : Julekalendere for Pensjonistforbundet og Oris Dental.
Oris Dental Usynlig Tannregulering Still Arild 04

Videoer, landingssider og artikler for Oris Dental

Høsten 2021 kom den landsdekkende tannlegekjeden Oris Dental til Bas med et ønske: mer informative og visuelle sider om behandlingene de tilbyr, som skulle sørge for at pasienter visste hva de kunne forvente. Da måtte det lages videoer!

Se prosjektet : Videoer, landingssider og artikler for Oris Dental.
Performance Marketing 1

Performance marketing for Eika

Eika har over 50 lokalbanker i Norge, fordelt over hele landet. For å styrke deres tilstedeværelse i digitale kanaler, jobber vi i Bas Kommunikasjon daglig med medieformidling, gjennomføring og optimalisering av kampanjer på blant annet Google og Facebook

Se prosjektet : Performance marketing for Eika.
Demensaksjonen 2019 dame 2

Konsept for Demensaksjonen

Demensaksjonen er en innsamlingskampanje, og for å få folk til å gi penger måtte vi skille oss ut, vekke følelser, ha en tydelig CTA og enkle betalingsløsninger

Se prosjektet : Konsept for Demensaksjonen.
Header image 27e1714

Hvilepuls med Eika Smålån

Eika har i dag om lag 50 lokalbanker i Norge, fordelt over hele landet. Oppdraget var å skape et konsept som skiller seg ut i mengden og med Eika som tydelig avsender.

Se prosjektet : Hvilepuls med Eika Smålån.
Skjermbilde 2021 03 16 kl 16 20 46

Kundedataplattform for Gyldendal

Gyldendal er Norges ledende konsern i bokbransjen. De ønsket å bedre benytte seg av kundedata - selve kjernen i all kundeopplevelse – ved å etablere en kundedataplattform.

Se prosjektet : Kundedataplattform for Gyldendal.
Avis kjeller smarttelefonen

Komplett kommunikasjonsbyrå for Pensjonistforbundet

Pensjonistforbundet er Norges fremste organisasjon for eldre. De ønsket et byrå til å bidra med idéutvikling, budskapsvinkling, tekstbearbeiding, innholdsproduksjon, design, målgruppeutvelgelse, databehandling og annonsering i fysiske og digitale kanaler, og valget falt på Bas.

Se prosjektet : Komplett kommunikasjonsbyrå for Pensjonistforbundet.
Wattever app 2800

Wattever – en annerledes strømleverandør

Istad Kraft AS har store markedsandeler i hjemmemarkedet Molde og omegn. Nå ønsket de å utforske mulighetene for å ekspandere i andre deler av landet, og samtidig gå inn i et nytt marked med fokus på bærekraftig og fornybar energi.

Se prosjektet : Wattever – en annerledes strømleverandør.
Ullern helse

Digitalisering av helsevesenet

Helsestasjonene i Norge bruker e-postsystemet IDA til å kommunisere med foreldre etter fødsel. Ved å digitalisere informasjon som tidligere gikk gjennom papir og brosjyrer, har dette spart helsestasjonene mye i papirutgifter, og gitt en unik og enkel måte å umiddelbart knytte tettere bånd med foreldrene.

Se prosjektet : Digitalisering av helsevesenet.