Prosjekter

Filtrer på kategorier
Plusspodden

Spisset kommunikasjonskonsept og kampanjer for Pensjonistforbundet

Pensjonistforbundet er Norges fremste organisasjon for eldre. De ønsket en mer spisset kommunikasjonsstrategi, og Bas fikk oppdraget om å planlegge og utføre en rekke aktiviteter for å rekruttere og engasjere målgruppen.

Wattever app 2800

Wattever – en annerledes strømleverandør

Istad Kraft AS har store markedsandeler i hjemmemarkedet Molde og omegn. Nå ønsket de å utforske mulighetene for å ekspandere i andre deler av landet, og samtidig gå inn i et nytt marked med fokus på bærekraftig og fornybar energi.

Ullern helse

Digitalisering av helsevesenet

Helsestasjonene i Norge bruker e-postsystemet IDA til å kommunisere med foreldre etter fødsel. Ved å digitalisere informasjon som tidligere gikk gjennom papir og brosjyrer, har dette spart helsestasjonene mye i papirutgifter, og gitt en unik og enkel måte å umiddelbart knytte tettere bånd med foreldrene.

Sze0dbbe 2

Ny kommunikasjonsplattform for ARK

ARK er Norges største bokhandelkjede. De ønsket å skape en kundeopplevelse som Norge ikke har sett maken til for sine 1,3 millioner ARK-venner.

Varner

Personalisert kundedialog for Varner


Varner er et av Nord-Europas største motekonserner. I likhet med resten av retailbransjen har de hatt store utfordringer når det gjelder digitalisering og netthandel.

Kirkens Bymisjon A Dshel 10001 1

«Gled en som gruer seg til jul» for Kirkens Bymisjon

«Gled en som gruer seg til jul» har satt nye rekorder for Kirkens Bymisjon hvert år siden 2011, og har vunnet gull Max Marketing Mix og ANFO Award.

Skiltbutikken mac

Nå finner flere veien til Postens Skiltbutikk

Postens Skiltbutikk er en nettbutikk hvor du kan få kjøpt postkasseskilt, dørskilt og husnummerskilt. Butikken blir driftet av Bas Kommunikasjon.