Blogg


Av Lena Angvik

28. sep. kl. 11:28

Digital markedsføring Personalisert kommunikasjon
Image 19

Fire dager med latter, herlig inspirasjon, rørende foredrag og faglig tyngde er overstått. Dialogkonferansen 2022 i Göteborg ble en stor suksess, og vi hørte fra fageksperter hos blant annet Netflix, Meta, NASA og Varner. Her har vi samlet de beste tipsene og nøkkelinnsiktene 🔑

Les mer

Av Helga Stormo

15. sep. kl. 10:47

Personalisert kommunikasjon Marketing Automation Konsept
Norsk Rikstoto

Du har kanskje hørt om V75, V65 og hesteløp? Dette er noen av spillene til Norsk Rikstoto – den eneste aktøren som får tilby hestespill i Norge. Som de fleste andre bedrifter, er også Norsk Rikstoto opptatt av å kommunisere relevant med kundene sine. Men de må trå varsomt – spilltillatelsen fra norske myndigheter gir klare føringer for hvilket nivå og budskap de kan ha på sin markedsføring.

Les mer

08. sep. kl. 21:56

IMG 6935 1

Nanna har allerede jobbet hos oss i en måned, men vi synes fortsatt hun fortjener en formell introduksjon. Velkommen til oss, Nanna!

Les mer

Av Lena Angvik

02. sep. kl. 13:15

Personalisert kommunikasjon
Vidar

Hva driver MA-spesialister, rådgivere og prosjektledere med, sånn egentlig? Bli bedre kjent med Vidar og hans tanker om personalisert kommunikasjon.

Les mer

31. aug. kl. 13:11

Digital markedsføring
Eposttips

I Bas er vi langt over gjennomsnittet opptatt av e-post. Derfor har vi laget en spalte der vi deler noen litt nerdete triks som blir delt i fagkanalen vår på Slack. NB: Dette er ikke tips for mannen i gata – dette er tips for deg som jobber med e-post eller er litt ekstra interessert 🧠📧

Les mer

15. aug. kl. 14:34

Personalisert kommunikasjon
Skjermbilde 2022 08 15 kl 14 00 46

Visste du at Bas har et eget digitalt byrå – en hel avdeling med innholdsprodusenter, designere, performancespesialister og art directors? I denne serien får du tips og inspirasjon fra avdelingen som enkelt og greit har kalt seg selv Kreativ.

Les mer

Av Helga Stormo

14. juni kl. 11:55

Personalisert kommunikasjon Marketing Automation
7754162 F FF4 C 42 FF B795 73 A049 F5 F25 C

Lederne er nå i oppstartsfasen med å komme i gang med Agillic, og Trine Marcussen, fagansvarlig i Marketing Automation hos Bas, er deres høyre hånd i prosessen.

Les mer

Av Hilde Haustreis

01. juni kl. 14:23

Personalisert kommunikasjon
Ida3

Hva driver MA-spesialister, rådgivere og prosjektledere med, sånn egentlig? Bli bedre kjent med Ida og hennes tanker om personalisert kommunikasjon.

Les mer

25. april kl. 15:08

Dennis Bilde

Vi har fått et strålende nytt tilskudd i vår produktavdeling: Dennis Bjørneset. Velkommen til Bas!

Les mer

Av Herman Grepperud & Jenna Forsman

22. april kl. 11:14

Digital markedsføring
Analytics 2

Visste du at 9 av 10 bedrifter bruker Google Analytics? Analyseverktøyet er et av verdens mest brukte, men det går nå en usikker fremtid i møte. Hva bør du gjøre nå?

Les mer