Blogg


Av Håvard Kvinnesland

17. juni kl. 13:33

Personalisert kommunikasjon
Iphone mockup DK

I november overrasket Apples Tim Cook hele verden da han sa at iOS vil støtte RCS i løpet av 2024. Alle som er opptatt av god kundekommunikasjon kan nå glede seg – for i høst skjer det!

Les mer

Av Lena Angvik

18. juni kl. 14:22

Personalisert kommunikasjon
IMG 0525

Merete Smith Lund er en av de mest rutinerte folka i Bas; hun har vært prosjektleder her i hele 17 år og hengt med på utviklingen fra tradisjonell til digital og nå også AI-drevet markedsføring. Her deler hun sine beste innsikter som prosjektleder for en kreativ gjeng.

Les mer

Av Anna Bonnegolt

18. juni kl. 14:23

Rydde

2024 er året hvor vi virkelig satte bærekraft i fokus og tok store skritt mot en grønnere fremtid. Les om vår innsats for et renere miljø, en bit søppel av gangen.

Les mer

18. april kl. 08:49

Personalisert kommunikasjon
IMG 8984 1

I CRM-avdelingen til Bas er det syv fagnerder som alle brenner for personalisert kommunikasjon og gode kundereiser. Blant disse finner du Hilde som med kun 2 års fartstid i Bas har hjulpet flere bedrifter med å bli enda mer personlige. Per dags dato er hun utleid til Amedia og har hjulpet dem til å oppnå vesentlig mer på kortere tid, ved å utfordre måten de gjør ting på i dag.

Les mer

06. feb. kl. 15:26

Personalisert kommunikasjon
BAS01632 kopi

På Youngstorget i Oslo sitter 54 fagnerder som alle brenner for personalisert kommunikasjon og gode kundereiser. I teamet som jobber med oppsett, design, testing og innhold av kundereiser finner du Victoria. Hun leder og holder workshops, er rådgiver og setter opp kommunikasjon i marketing automation-systemer som Agillic og IDA (eller et annet MA-system). Så, la oss bli litt bedre kjent med Victoria!

Les mer

Av Eline S. Molde

05. jan. kl. 14:13

Digital markedsføring Personalisert kommunikasjon Marketing Automation
Ad83427c 62ad 4a2f adc5 47bb284356ee

Vær helt ærlig: kommuniserer du det du mener er viktig, eller det kundene dine faktisk vil høre? Handler markedsføringen din om det du vil selge, eller det kundene ønsker å kjøpe? Hvis du kjenner deg igjen i første del av disse setningene, er du ikke alene! Knekk koden (pun intended) og bli en datadrevet organisasjon.

Les mer

Av Ida Helen Asmaro

08. des. kl. 10:28

Digital markedsføring Personalisert kommunikasjon Marketing Automation
Stephen phillips hostreviews co uk 3 Mhgvrk4tj M unsplash

Har du opplevd at kommunikasjonen du sender til kundene dine blir blokkert eller havnet i søppelpost? Det har enda større sjanse for å skje fremover, fordi Google i 2024 vil lansere en beskyttelsesfunksjon for Gmail. Her får du en forklaring på hva dette vil bety.

Les mer

Av Ida Marlene Andreassen

21. nov. kl. 10:00

Digital markedsføring Personalisert kommunikasjon Marketing Automation Design
Gruppebilde sofa 2

Vi har lang erfaring med å jobbe strategisk og operasjonelt for kundene våre, og elsker når vi får bryne oss på små og store utfordringer knyttet til markedsføringsfaget. Hos oss jobber det mange dedikerte fagfolk som kan bidra med stort og smått innenfor personalisert kommunikasjon, i ulike 1:1 kanaler som e-post, SMS, eller nettsider.

Les mer

Av Dan Lorntzsen

01. nov. kl. 10:23

Personalisert kommunikasjon Design
Dan Lorntzsen 1

Hvis du jobber med e-post har du garantert opplevd at e-postene dine ser ulike ut på tvers av forskjellige e-postklienter. Vår frontend-utvikler Dan gir deg sine beste tips her!

Les mer

Av Lena Angvik

23. okt. kl. 13:05

Digital markedsføring Personalisert kommunikasjon
Skjermbilde 2023 10 23 kl 10 22 57

Vi i Bas er stolte over å dele at vi har inngått et samarbeid med Stell, en digital plattform som tilbyr spennende muligheter for å samle kundedata og gjøre kundeopplevelsen mer sømløs.

Les mer