3 kollegar som står i en gang og prater

Hei, vi er Bas

Vi er en gjeng problemløsere som er opptatt av personlig og innsiktsbasert kommunikasjon!

pil som peker nedover

Vi er et kommunikasjonsbyrå i Oslo som skaper kreative løsninger som betyr noe i folks hverdag. Vi startet i 1992 med to ansatte, og har nå vokst til 63 fagnerder, der 53 % er kvinner. Du kjenner oss kanskje fra tidligere, da vi gikk under navnet Mailbox, Paintbox, talk2me, Bring Dialogue, Bring Dialog eller Netlife Dialog – kjært barn har mange navn.

Vi hjelper deg med både analyse, innsikt, digital markedsføring, Marketing Automation, nettsider, rådgivning, design, strategi og innhold – vi er med andre ord en tverrfaglig gjeng som leverer alt!

Vi tror på at personlig og innsiktsbasert kommunikasjon vil hjelpe deg og din bedrift til å treffe rett person til riktig tidspunkt. Dette temaet snakker vi mye om på vår årlige konferanse, Dialogkonferansen, som er Nordens største innen CRM og digital markedsføring.

Vi er også søsterselskapet til prisvinnende Netlife Design, Conteir og Data Factory, som vi samarbeider tett med og deler kontor med.

Stikk gjerne innom oss for en kaffe!

Vi er opptatt av:

Arbeidsmiljøet

I Bas har vi et stort mangfold, kontorer midt på Youngstorget og byens beste lunsj. Vi har det gøy på jobb, frihet under ansvar og respekt for hverandre.

Kundene våre

For oss betyr våre kunder alt. Vi feirer våre kunders oppturer med blomster, kake og fest. Når kunden lykkes, lykkes vi.

Våre kunders kunder

Vi elsker personlig og innsiktsbasert kommunikasjon, og brenner for at våre kunders kunder skal få relevant informasjon som treffer litt ekstra.

Sertifisering Miljøfyrtårn

Bas Kommunikasjon er i gang med å sertifisere seg som Miljøfyrtårn-bedrift, slik moderselskapet Posten Norge allerede er. Det kommer ny informasjon når vi er godkjent. Planen er at dette skal skje i løpet av 2023. Ved spørsmål om dette, ta kontakt med oss på hei@bas.no.

Les mer om Miljøfyrtårn-sertifiseringskriterier her.

Åpenhetsloven

Les mer om åpenhetsloven her.