Våre tjenester

Flyttefordel kampanje

Leter din bedrift etter nye kunder med stor sannsynlighet for å være interessert i deres produkter eller tjenester, eller vil dere ha nye medlemmer til kundeklubben?

Vi drifter Norges største kommersielle kundebase med e-postsamtykke - Flyttefordel kampanje, tidligere Preferansebasen. Vi har ca. 450 000 medlemmer som er BankID-identifiserte og har takket ja til å få gode tilbud fra våre annonsører på e-post. Medlemmene våre bor i hele landet og er jevnt fordelt mellom kvinner og menn. Vil du finne en målgruppe i en bestemt livsfase, for eksempel sannsynlighet for å eie egen bolig eller ha barn? Så kan vi hjelpe deg med å finne målgruppen som passer deg, enten den er stor eller liten. Vi er faktisk spesialister på personlig og innsiktsbasert kommunikasjon!

I dag sender vi ut e-poster for et nøye utvalg av bedrifter innenfor nettbutikker, helse, strømmetjenester, hjem og bolig og flere andre. Har du en egen kundebase kan vi ta vekk eksisterende kunder, slik at du kun når nye potensielle kunder.

Våre e-poster kan gi trafikk til din nettside eller overføre leads som ønsker å høre mer fra din bedrift. I alle våre e-poster har du mulighet til å legge inn sporing slik at du kan måle trafikk, respons og konvertering. I tillegg til å være spesialister på e-post hjelper vi deg med tekst, innhold og målgrupper.

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere!

Ta kontakt med Aron for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg!