Våre tjenester

De beste fra Bas til din markedsavdeling

Trenger bedriften din hjelp med strategisk og operasjonelt arbeid innenfor markedsføring? Våre spesialister er eksperter på å få det beste ut av kontaktpunktene i den digitale kundereisen og har lang erfaring fra ulike marketing automation-systemer. Vi utfører varierte oppgaver knyttet til markedskommunikasjon, så du kan gi dine kunder den beste opplevelsen.

Bred erfaring

Vi har erfaring fra de fleste systemer og bransjer og vil raskt bli en forlenget og integrert del av markedsavdelingen deres. Vi har flinke, proaktive folk som raskt setter seg inn i dine forretningsmål for å komme frem til de beste løsningene.

Fleksibel løsning

Å leie en markedsfører fra Bas skal være fleksibelt, og vi har ulike løsninger hvor vi tilpasser oss dine behov. Du leier inn folk fra oss når du har behov, om det er et fast antall timer per uke, eller stillingsprosent per måned. Du vil ha en kontaktperson fra Bas, og er sikret at de beste hodene løser oppgavene dere har.

Fordeler

Det er mange ulike grunner til at det kan være smart å leie inn folk. Ofte kommer vi inn for å bistå i konkrete prosjekter eller løse ulike problemstillinger. Andre ganger kommer vi for å avlaste mellom ansettelser, sykemeldinger eller permisjoner. Fordelene med å ha folk fra oss er mange, og her er noen av disse:

  • Vi har bred erfaring fra ulike bransjer og relevante kunder, som du kan dra nytte av
  • Det er enkelt for deg å skalere opp eller ned ressursbruk
  • Du får de beste folka når du trenger det
  • Vi er stolte og nysgjerrige fagfolk, og har en åpen og raus delingskultur - dere vil nok også lære mye fra oss

Resultater med Bas på laget

Gjennom oss får du mer lojale og lønnsomme kunder, og helt konkret bidrar vi til at du får:

  • Høyere klikkrater
  • Bedre åpningsrater
  • Flere salg og bestillinger
  • Færre avmeldinger og kanselleringer

Hva sier kundene våre om oss?

«Amedia hadde behov for innleie for å styrke evnen til å modernisere flere sentrale kundereiser. Med ressurser fra Bas opplevde vi raskt at vi fikk gjort vesentlig mer på kortere tid, men også at nivået i hele miljøet steg fordi vi ble utfordret på hvordan vi gjør ting. Vi kan trygt anbefale andre bedrifter å gjøre det samme - vi har ikke angret et sekund på å bruke Bas-konsulent(er).»

- Ulrik Aass, produkteier abonnement, Amedia

«Morrow Bank kontaktet Bas høsten 2022 for å få hjelp til å få opp et CRM-system som tillot kundekontakt på tvers av kanaler og land ved bruk av tilgjengelig data og innsikt. Bas stilte med en dyktig prosjektleder (Anna Bonnegolt) og en dyktig rådgiver (Victoria Bergskaug Olsson), som har hjulpet Morrow Bank med å få på plass et distinkt og sterkt CRM-system som skal reflektere produktene til Morrow Bank, nemlig sparing, kredittkort og lån. Strategien har vært å kunne jobbe målrettet mot kundemassen, ved hjelp av de riktige kanalene og en god strategi. Ressursene hos Bas har vært med på å styrke Morrow Banks tilstedeværelse hos eksisterende kunder og å posisjonere seg som en ambisiøs, ansvarlig og nyskapende bank.

Morrow Bank er svært fornøyd med Anna og Victoria. De har god innsikt i både banken og produktene. De krydrer idéutviklingen med kreativitet og får frem virkemidler for å skape handlinger. De ser på alt fra a til å, inkludert vinklingen i budskapet, call to action-triggere, oppsett av handlingsskapende landingssider og diverse SoMe-markedsføring. I dette arbeidet er det svært mange elementer som skal samkjøres i ulike kanaler og vi føler oss trygge på at hovedansvarlig for kreativt innhold, Victoria, vet hva som skal til for å informere rett kunde, i rett kanal, til rett tid. Selv ved korte deadlines har hun levert svært gode tekster.

Morrow Bank er meget fornøyd med hva Bas tilfører bankens mål i å ta vare på relasjonen til kundene.»

- Monica Sundin, Business Developer & Project Manager og Angelica Platzer Rehnlund, Brand & Content Manager

Vil du høre mer?

Ta gjerne kontakt med Ida, så finner vi en fleksibel løsning som passer din bedrift.