Våre tjenester

HubSpot

Hva er HubSpot?

Som pioner innen Inbound Marketing og Marketing Automation, er HubSpot en alt-i-et-plattform med alle verktøyene som salg, service og marked trenger for å optimalisere hele kundereisen. Sammenlignet med andre plattformer er systemets brukervennlighet, rapportering og oversikt over dine kunder og prosesser unik. Derfor er det ikke rart at HubSpot er førstevalget for mange selskaper– også for oss i Bas, som takket være HubSpot har lykkes å få enda bedre innsikt i våres kundereiser.

"Takket vare HubSpot har vi i Bas fått enda bedre innsikt i våres kundereiser"

Nå vet vi akkurat hvor alle våres kontakter befinner seg i kundeløpet og hvilke interaksjoner de har hatt med oss. Derfor føler vi oss trygge nok til å lage regelbaserte smarte segmenteringer basert på adferd. Vi kan faktisk bruke vårt Marketing Automation system til sitt formål - å automatisere arbeidsprosesser der vi kan, uten å føle at vi mister kontrollen.

I Stock 1353807410

HubSpot og Inbound Marketing

Hele grunntanken med HubSpot er bygget rundt strategien «Inbound Marketing», med å tiltrekke, engasjere og begeistre nye og eksisterende kunder. I dag slår ingen annen aktør HubSpot på akkurat det, og derfor er de markedsledende i verden. Plattformen er i tillegg utrolig enkel å bruke og gir deg en svært god rapportering på alle dine tiltak, også fra sosiale medier i forskjellige kanaler.

"Med HubSpot kan du omtrent erstatte 5-10 ulike verktøy og KUN bruke HubSpot – uten å forlate plattformen enn gang"

I Stock 1362888643

Integrasjoner

HubSpot har uendelige integrasjonsmuligheter med hundretalls ferdige integrasjoner og det er derfor ikke usannsynlig at du kan koble til dine andre favorittsystemer på dagen via API:et.

Frame 43

Er du enda ikke overbevist? Vi gir deg en gratis konto!

Prøv da HubSpot helt uforpliktet og test det ut selv! HubSpot CRM, altså kjernen i denne symfonien er helt gratis. Fyll inn skjemaet HER og du vil straks ha en gratis konto.

Vil du vite mer? Book en tid med Calle for en kort prat!