Hos Bas elsker vi å dele gode nyheter, og denne er vi skikkelig stolte av: Vi har blitt Miljøfyrtårn-sertifisert! 🌍 Dette er ikke noe som skjer over natta, det kan vi skrive under på. Hele gjengen har stått på: Vi har resirkulert, adoptert Youngstorget og redusert reiseutslipp. Energiforbruket? Skrudd ned til et minimum. Faktisk så mye at det ble litt vel kaldt på kontoret et par ganger – men det er vel en del av sjarmen?
Slik ble vi Miljøfyrtårn
Sertifiseringen kom ikke av seg selv. Vi har gått grundig gjennom hvordan vi jobber og gjort tiltak for å bli mer miljøvennlige. Et viktig fokus har vært avfallshåndtering, der vi nå resirkulerer 51,3 % av alt avfallet vårt – et solid steg i riktig retning. I tillegg har vi satset på å redusere transportutslippene våre ved å holde flere møter digitalt, noe som ikke bare sparer tid, men også bidrar til et lavere klimafotavtrykk.
Hvorfor dette betyr noe
Som Miljøfyrtårn har vi ikke bare forpliktet oss til å være bedre – vi måler det også! Dette medfører mindre matsvinn fra arrangementer og bedre sortering av restavfall på kontoret. 💡 Og ja, det føles godt å vite at vi bidrar!
Anna Holm Bonnegolt, vår bærekraftsansvarlige, oppsummerer det perfekt:
“Dette er ikke slutten, men starten på noe enda større. Sertifiseringen gir oss verktøyene vi trenger for å fortsette å utfordre oss selv – og kanskje også inspirere andre til å bli grønnere.”
En stor takk
Ingen reise gjennom bærekraftens verden skjer alene. Derfor vil vi gi et stort takk til Janicke Kielland og Finn Dyrkorn, som har ledet sertifiseringsprosessen med en imponerende innsats!
Hva skjer nå
Med Miljøfyrtårn-sertifiseringen på plass, er vi klare for neste kapittel. Vi ser på tiltak som å redusere utslipp ytterligere og teste nye løsninger for miljøvennlig materialbruk. Samtidig vil vi sørge for at alle ansatte er med på reisen – det er tross alt sammen vi kan gjøre en forskjell.
(Sorry klisjéfylt avslutning🫠)
Disclaimer: Vi har oppdaget en feil i de opprinnelige tallene som ble publisert i dette blogginnlegget. Tallene er nå oppdatert til de korrekte verdiene. Resirkuleringsgraden er 51,3 %. Vi beklager feilen!