Slik booster du salg med kundedata

29. sep. kl. 10:00

Opptak Steffarild2 min

Tid

29. sep. 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar


I en verden hvor produkter, pris og service ofte oppfattes som like, kan personalisering og relevans utgjøre det eneste reelle konkurransefortrinnet ditt. Personlig kommunikasjon og relevans er mulig for alle bedrifter, uansett om du har en ansatt - eller 5.000. Du må ikke jobbe i Amazon.com for å klare å dra nytte av det "gullet" som kundeinnsikten er!

Vet du for eksempel hvor mange av dine kunder som har handlet bare én gang? Svært få bedrifter tar ut det fulle potensialet som ligger i kunder de allerede har. Med ganske enkle grep kan de aller fleste nettbutikker og -sider øke sin omsetning betydelig.

Steffarild2 min

Tid

29. sep. 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar

I dette webinaret får du tips av Arild Horsberg (Bas) og Steffen Breen (Dynamicweb) om hvordan kombinasjonen kundeinnsikt og riktig verktøy kan gi mer "gull" for din bedrift:

• Hvordan øke salget fra nettbutikken med personalisert markedsføring
• Hvordan utnytte den fantastiske kraften i epost og SMS
• Slik kommer du i gang – og går videre

Vi tar også for oss hvilke verktøy du trenger for å kunne selge på nett. Du får se Dynamicweb Business Suite, og noen eksempler på gode egenskaper og funksjoner som er nyttige å ha med for å kunne lykkes med salget.

Om Arild Horsberg: Arild er daglig leder i Bas Kommunikasjon, og har et brennende engasjement for relevant og personlig kommunikasjon. I over 20 år har han hjulpet store selskaper med kundestrategier, kundeopplevelser og markedsføring, og holder ofte workshoper og foredrag om disse temaene.

Om Steffen Breen: Med nærmere 10 års erfaring med implementering av kundeportaler, eCommerce og PIM-løsninger har Steffen god innsikt i de utfordringer og muligheter man har ved en digitalisering. Gjennom sin jobb som Country Manager i Dynamicweb, har han hjulpet mange bedrifter med å utnytte de digitale kanalene for å nå sine mål.

Send meg opptaket