Slik lykkes du med Google Ads

19. aug. kl. 10:00

Opptak Google ads Artboard 2

Tid

19. aug. 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar

Google Ads er Google's egen annonseplattform for å drive pay-per-click (PPC) markedsføring - stort sett i Googles søkemotor, men også andre steder på nett som bannerannonser i nettaviser og video- eller bildeannonser på YouTube. Det er med andre ord et kraftig verktøy for å nå ut med annonseringen sin til ulike målgrupper som aktivt søker etter informasjon, produkter og/eller tjenester, eller til å pushe ut sitt budskap til forbrukere hvor enn de befinner seg på nett.

Men slik som med de fleste andre kraftfulle verktøy, må Google Ads brukes riktig og det kan få fatale konsekvenser for lommeboken og merkevaren dersom du bruker det feil. Vi har sett utallige kampanjer satt opp uten struktur, relevans eller målretting! Uten de to sistnevnte kan det virkelig gå galt i en verden hvor personalisert kommunikasjon stadig blir viktigere – også når det kommer til søkemotormarkedsføring.

Det er enkelt å lage noen kampanjer, skru dem på og gjøre dem synlige for alle, men dette er verken effektivt eller ønskelig. Det du derimot bør gjøre, er å sørge for å vise din annonse til de som er vil kjøpe dine tjenester i det øyeblikket han/hun søker etter det på Google.

Så hvordan skal du nå ut med dine annonser til riktig målgruppe til rett tid? I dette gratis webinaret får du en innføring i Google Ads basics og best practices.

Google ads Artboard 2

Tid

19. aug. 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar

På webinaret går vi gjennom:

  • Hvordan man setter opp en god kampanjestruktur, essensielle innstillinger og hva som bør med
  • Hvordan du gjør kampanjene dine relevante med søkeord, annonser og målretting
  • Relevante begreper og hva de betyr og hvordan ting henger sammen
  • Utfasing av tredjepart-cookies

Om foredragsholder: Herman Grepperud er Performance marketing-spesialist i Bas. Han har solid erfaring fra byråsiden og jobber daglig med å opprette riktige målgrupper, budsjettstyring og optimalisering av kampanjer innen performance marketing for våre kunder. For Herman er det viktig å lage kampanjer med relevans for målgruppen basert på grundig innsikt og analyse i forkant, samt testing og justering underveis.

Send meg opptaket