Kunsten å segmentere

21. april kl. 10:30

Opptak Segmentering marketing

Tid

21. april 2021 10:30 - 11:15

Sted

Webinar

I dag samler vi enorme mengder data og innsikt om våre kunder. Et fantastisk grunnlag for å kommunisere relevant og tidsriktig med våre segmenter. Tradisjonelt har vi ofte laget segmenter basert på demografiske, sosiografiske, eller geografiske variabler. Flere markedsavdelinger har bygd tydelige personas og fargerike livshistorier rundt kundegruppen sin. Men gir det egentlig noen verdi når det kommer til konvertering og salg?

For er det sannsynlig at alle «damer på 40 år med hund eller elbil» er i modus for å kjøpe ditt produkt akkurat nå, selv om de har likt postnummer? Antagelig ikke. Hva skjer om vi fjerner primærfokus fra alder, kjønn, bosted, eller tidligere kjøpte produkter? Finnes det bedre og mer effektive måter å lede kundegrupper mot salg og lojalitet?

I dette webinaret tar vi for oss:

  • Segmentering
  • Fallgruver
  • Smart segmentering for økt konvertering


Vårt håp er at du etter en liten time med oss skal kunne kommunisere mer relevant med dine kunder og kanskje øke konverteringsraten.

Velkommen til en segmenteringsprat!

🎧 Dette webinaret har Clubhouse-spesial! Etter webinaret kan du bli med på ettersnakk med Trine og diskutere best-practice for segmentering, og få svar på alle spørsmål du har. Linken sendes til deg etter påmelding. Følg gjerne vår egen klubb på Clubhouse, så får du varsel hver gang vi starter en prat: https://www.joinclubhouse.com/club/bas-kommunikasjon

Segmentering marketing

Tid

21. april 2021 10:30 - 11:15

Sted

Webinar

Om foredragsholder: Trine Refsum er strategisk rådgiver i Bas Kommunikasjon, og har jobbet med 1:1-kommunikasjon lenger enn hun har lyst til å innrømme selv. Med en analytisk tilnærming og fascinerende interesse for tall tryller hun frem innsikt om kunder og kampanjer du kanskje ikke visste du hadde.

Tilbakemelding
etter Trines forrige webinar: "Deilig med en energisk og engasjert foredragsholder! Kanskje til og med det beste webinaret jeg har sett i disse tider. Rett på sak, oversiktelig og godt forklart."

Send meg opptaket