Generasjon Z

05. mai kl. 10:00

Opptak BAS05565 Edit min

Tid

05. mai 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar

Generasjon Z – hvem er de egentlig og hvordan skal vi nå dem?

Generasjon Z er generasjonen som ble født mellom 1995 og 2009. Denne generasjonen har vokst opp med øyeblikkelig tilgjengelighet til informasjon på nett, og har hatt tilgang til spill, musikk, nettbutikker og sosiale medier hele sitt liv. De bruker mobilen konstant og ønsker heller å chatte enn å snakke.

I år estimeres Generasjon Z å være verdens største forbrukergruppe. Derfor sier det seg selv at bedrifter som ikke går inn for å forstå denne generasjonen raskt mister markedsandeler. Så hvordan skal du som markedsfører nå en målgruppe som er kritisk til mye innhold og har en tålmodighet på ca. 8 sekunder?

I dette webinaret går Generasjon Z-ekspertene, Evelina og Jenna, gjennom brukervanene og trendene til Generasjon Z. De gir også tips til plattformer der du treffer målgruppen, og hvordan du bør tilpasse markedsføringen din til disse plattformene.

Bli med på webinar med to markedsførere som selv tilhører Generasjon Z!


BAS05565 Edit min

Tid

05. mai 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar

Om foredragsholderne:
Jenna Forsman og Evelina Pilibaityte er digitale markedsførere i Bas Kommunikasjon og har stor kjennskap til faget. De jobber daglig med sosiale medier og innhold, og begge har spesialisert seg på annonsering. Jenna og Evelina hjelper bedrifter med å treffe relevante målgrupper og skape oppmerksomhet på nett.

Send meg opptaket