Slik lykkes du med e-postmarkedsføring

17. mars kl. 10:00

Opptak Havard Kvinnesland

Tid

17. mars 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar

E-post er arbeidshesten i hverdagen til mange digitale markedsførere, enten de jobber i store internasjonale konsern eller i strikkebutikken på hjørnet.

Men hva er det som gjør at noen lykkes og andre ikke, og hva vil det EGENTLIG si å lykkes?

Håvard har analysert og testet over 1,2 milliarder e-poster i løpet av de siste 14 årene og deler i dette webinaret svar på spørsmålene folk flest ikke vet de bør stille om e-post som markedsføringskanal, og utgående markedsføring generelt.

Så glem emnefelt, font og farge for en stund. Eller la det i hvert fall komme i andre rekke - og bli med på dette webinaret for å lære tipsene som har enda større betydning for å lykkes med e-post.

🎧 Dette webinaret har Clubhouse-spesial! Etter webinaret kan du bli med på ettersnakk med Håvard og diskutere e-postmarkedsføring, og få svar på alle spørsmål du har. Linken sendes til deg etter påmelding. Følg gjerne vår egen klubb på Clubhouse, så får du varsel hver gang vi starter en prat: https://www.joinclubhouse.com/club/bas-kommunikasjon

Havard Kvinnesland

Tid

17. mars 2021 10:00 - 10:45

Sted

Webinar

Om foredragsholderen:
Håvard Kvinnesland er senior løsningsarkitekt i Bas Kommunikasjon. Han har jobbet i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon i 19 år, og han deler gjerne gullkorn fra sin enorme erfaringsbase om hva som fungerer - og hva som ikke fungerer fullt så godt.

Send meg opptaket