Bli kjent med Kreativ: Lena

15. aug. kl. 14:34


Visste du at Bas har et eget digitalt byrå – en hel avdeling med innholdsprodusenter, designere, performancespesialister og art directors? I denne serien får du tips og inspirasjon fra avdelingen som enkelt og greit har kalt seg selv Kreativ.

Først ut er Lena.

Lena har jobbet i Bas siden november 2020. Hun er en dame med mange hatter: først og fremst tekstforfatter og innholdsprodusent, men også prosjektleder, kundeansvarlig, verneombud og medlem av sosialgruppa. Hun jobber med kunder som Coop, Eika og Oris Dental.

Vi i Bas driver jo med personlig kommunikasjon. Hva betyr det for deg?

At jeg skal få kommunikasjon om ting som faktisk er relevante for meg. For eksempel er det ganske uinteressant å få e-poster med rabatter på barneklær, for jeg har ikke barn. Rabatt på en fin genser jeg tidligere har kikket på, derimot... Ja takk 💓

Vi i Kreativ jobber tett med analyseavdelingen for å finne målgrupper for kundene våre, noe som er veldig kult, for de kan til og med finne ut hvilke personlighetstrekk folkene i målgruppene har! For eksempel kan de plukke ut om noen er følelsesstyrte eller mer rasjonelle i tankegangen, og dette er jo gull når man skal lage personalisert kommunikasjon. Men ikke spør meg hvordan de får det til, hehe.

Hva er det kuleste prosjektet du har jobbet på, og hvorfor?

I fjor begynte vi å jobbe med tannlegekjeden Oris Dental, og sammen med vår art director Joachim og noen dyktige freelancere har vi filmet mange videoer med tannleger, tannpleiere og pasienter.

Oris ga oss frie tøyler. Vi har gjort alt fra å komme opp med et kreativt konsept for videoene til casting, manusskriving og prosjektledelse. Et kjempemorsomt prosjekt vi har lært mye av. Ikke minst har jeg lært utrolig mye om tenner 😃

Hva er ditt beste triks for å booste kreativiteten?

Jeg kan bruke timevis på å se på vakker arkitektur eller interiørdesign, det inspirerer meg utrolig mye. Hvis jeg kjenner at kreativiteten uteblir så går jeg meg en tur. Viktig at jeg ikke hører på musikk eller podcast, men bare lytter til omgivelsene, for da kommer plutselig ideene og jeg må ta opp mobilen og notere. Og av en eller annen grunn kommer de beste ideene når jeg står i dusjen – flere som har det sånn? 🤔

Vil du ta en prat med Lena, send gjerne en på lena.angvik@bas.no.

Synes du dette var spennende å lese om? Få oppdatering om nye blogginnlegg og arrangementer fra Bas.


Andre artikler