Bli kjent med Kreativ: Anna

18. nov. kl. 12:28


Visste du at Bas har et eget digitalt byrå – en hel avdeling med innholdsprodusenter, designere, performancespesialister og art directors? I denne serien får du tips og inspirasjon fra avdelingen som enkelt og greit har kalt seg selv Kreativ.

Møt Anna.

Anna har lenge jobbet som selger og prosjektleder i Bas, og kjenner bedriften og mange av kundene våre inn og ut. Hun er en dame med stålkontroll, et smil om munnen og utrolig mange fine kjoler.

Vi i Bas driver jo med personlig kommunikasjon. Hva betyr det for deg?

Relevans. Det betyr at de som kommuniserer med meg vet hva jeg vil ha og når. Jeg som jobber en del med data vet at det er mulig, og undres ofte over bedrifter som ikke bruker de dataene de har for å gi meg tilbud som passer meg. Jeg nærmer meg den alderen hvor bedrifter har bestemt seg for at jeg «skal» ha barn, og derfor blir jeg eksponert for barneklær og bleie-dealer. Har du ikke lest blogginnlegget til Hilde enda – gjør det!

Hva er det kuleste prosjektet du har jobbet på, og hvorfor?

Rikstoto, 100 %. Som tidligere hestejente er det noe spesielt å kunne kombinere yrket mitt og min tidligere passion. Bare å kunne komme inn i et møte og vite forskjellen på trav og galopp har vært gøy. Samtidig så er de en unik gjeng, personkjemien er på plass og jeg gleder meg til hver gang vi møtes. Det er alltid en kombinasjon av tørrhumor, kreativitet og målretta jobbing.

Hva er ditt beste triks for å booste kreativiteten?

Jeg blir fort inspirert og finner kreativitet mange steder. Ønsker jeg mer artsy og utfordrende kreativitet så ser jeg til kunsten. Elsker å gå på museum, men også pop up-utstillinger med nye kunstnere. Film og musikk er også en go to. Litt indiemusikk og en havrelatte er kanskje litt klisjé, men det gjør jobben. Trenger jeg mer kreativitet kobla til teknologi, data og forretningsutvikling så ser jeg til dokumentarer og bøker om gründere og kule reklamefilmer. Høy puls, natur og trening får også kreativiteten i gang hos meg!

Vil du ta en prat med Anna, send gjerne en e-post på anna.bonnegolt@bas.no.

Synes du dette var spennende å lese om? Få oppdatering om nye blogginnlegg og arrangementer fra Bas.


Andre artikler